heh, oispa ihanaa jo alkaa pakata muuttolaatikoita, mutta ei kai sitä vielä viitsi. Kun ei ihan vielä ole väliseinätkään valmiina, rungot kylläkin, mutta niihinhän pitäs tietenkin levytkin laittaa. Mutta tosi puheessa meinaa muuttokuumetta jo pukata! Mutta ollaan realistisia; jouluksi kotiin!

Raksa siis edistyy, kuvia ei ikävä kyllä nyt ole mistä laittaa. Ehkä se kertoo tästä rakentamistahdista, kun ei juuri kameraa ehdi kädessä käyttää! ;)

Mutta elämäämme kuuluu muutakin kuin raksahommaa, uskokaa tai älkää. Viikonloppuna oltiin Jannen äidin isän suvun serkustapaamisessa Taivalkoskella. Oli kivaa, vaikka suurin osa ihmisistä oli aivan outoja. Iltaohjelmaan sitten kuului lavatansseissa käynti, porukkaa oli kuin pipoa! Pääsipähän tällekin kesälle kokeilemaan kuinka se foxi ja humppa sujuu.

Ja tuota Gitiä olemme tarkkailleet ihan haukkana, josko siinä ilmenisi edes jotain tiineyden merkkejä. Ehkä se on hieman väsyneempi ja ehkä sillä on hieman huonompi ruokahalu ja ehkä se ei viitsi enää lenkkeillä niin paljon kuin ennen, mutta.... Vielä kun pari viikkoa jaksaisi arvuutella, niin sitten voisi eläinlääkäri ultralla varmistaa, onko niitä pentuja tulossa vai ei. Ei auta kuin odottaa!