Jee, tänään käväisin työpaikalla ja kun piruuttani kysäisin saisinko tulla huomenna töihin sain vastaukseksi että saan! S-loman saa keskeyttää, jos niin haluaa. Olen jo viime viikon lopusta saakka miettinyt, että taisi olla liian pitkä tämä neljän viikon sairasloma, kun haava on niin hyvin parantunut ainakin minun silmiini ja olokin aivan normaali. Mahtavaa! Kelaan vaan pitää ilmoittaa, että palaankin töihin muutaman päivän odotettua aiemmin. Helpottaa, niin psyykkisesti kuin rahallisestikin ;)

Juhannustakin tuli vietettyä, ystävien luona grillasimme ja saunoimme sekä pelasimme parit perinteiset pihapelit. Kivaa oli! Romanttisessa kesäyössä sitten kävelimme kotiin nukkumaan, Giti  piti nääs jättää grillaamisen riemusta kotiin, kun sillä alkoi juoksut juuri perjantaina. Että tapahtuu silläkin saralla. Ensi viikolla sitten tytsi viedään sulhon luokse riiuulle. Toivottavasti kaikki menee nappiin!

Janne oli viime yönä kuvaamassa kojussa ja pääsipä näkemään metsän valtiaankin. Karhun siis. Todistusaineistoakin on, kuvia komeasta otsosta. Minä olisin varmaan ollut ihan pissit housuissa, jos olisin ollut mukana!

Raksallakin tapahtuu joka päivä jotain. Laittelempa kohta puoleen lisää kuvia tuonne raksasivulle.