Kuten otsikko jo kertoo, alkaa elämä voittaa tämän umpparihomman kanssa. Olo on jo normaali, pientä haavan kiristystä lukuunottamatta. Antibiootit pikkusen väsyttävät, mutta sekin riemu loppuu tämän päivän jälkeen, kun kuuri on syöty loppuun. Toivottavasti kaikki menee hyvin, eikä jatkokuuria tarvita. Huomenna saa tikitkin pois. Vielä kuitenkin kolmen viikon ajan pitää varoa nostoja, kiertoja ja raskasta ponnistamista. Esimerkiksi imurointi kuuluu vältettäviin asioihin :)

Ilmat on olleet aivan mahtavat, ulkona voisi olla vaikka koko ajan, kun vaan tekemistä keksisi. Gitikin nauttii kuuno tuultapäin kesäkeleistä, edes hyttyset ei vielä ole vaivanneet. Pitääkin hoitaa Gitille punkki-mäkärä torjuntahommat tällä viikolla, ettei sen massua pääse verenhimoiset öttiäiset namistelemaan.

Valmistujaiskahveetkin tuli pidettyä, raisut juhlathan ne eivät olleet, mutta kivaa oli. Vieraita kävi mukavasti ja lahjoivathan ne ryökäleet tietenkin. Kiitos ja kumarrus kaikille.

Eilen pääsin raksalla käymään, siellä tosiaan näyttää siltä, että talohan sinne nousee! Mahtavaa! Tällä viikolla seinien villoja aletaan laittamaan ja jossain vaiheessa ne maalämpöporaritkin ilmaantuvat työmaalle. Homma etenee siis.