Tänä aamuna sitten Gitille myöhästyneenä 2-v synttärilahjana käytiin päivittämässä rokotukset paikallisella eläinlääkärillä. Eipähän tuo otus ollut moksiskaan, ei tainnut piikkiä edes huomata. Polvet tutkittiin myös ja ne olivat ok. Kallista puuhaa tuo eläinlääkärissä käynti, aamuinen pyrähdys siellä verotti lompakkoa 65 eurolla...huhhuh

Tänään itsekin rokottelin tuolla harjoittelussa lapsukaisia ihan urakalla. Mitä useammin pistää, sitä paremmin se sujuu...luonnonlaki ;) Ja kiitos vain lapsukaisille, jotka niin reippaasti antoivat neuvolantätin pistää itseään ja kiitos vanhemmille, jotka uskalsivat luovuttaa lapsensa rokotukset opiskelijan käsiin!

Ilta onkin sitten mennyt torkkuessa, joku ihmeen kevätväsy on iskenyt. Voisin nukkua vaikka kellon ympäri ja kahteenkin kertaan. Pitäisiköhän alkaa monivitamiiniporejuomaa hörppimään taas vähän säännöllisemmin, että jos sitä vähän virkistyisi. No olen minä sen verran saanut aikaan, että olen hinnoitellut valmiiksi huomenna kirpparille vietävät kamppeet, yllättävän paljon niitä kertyikin, kun raa'alla kädellä kävi vaatekaapit ja vaatehuoneen läpi. Nyt vain toivotaan, että roipe tekee kauppansa ensi viikon aikana!